Sistem investasi finansial énggal

Trading Battle Net.com mangrupikeun komunitas perdagangan anu teu terang-terasan, apdet, sareng berita.
Pindah kana waktos kauntungan anu gancang

Waktos waktos panggancangna

Waktu perang, kauntungan, jumlah rugi tiasa dipilih
Sahenteuna 30 menit, 50% kauntungan tiasa kalaksanakeun
Gancang deposit otomatis sareng sistem ditarikna

Pindah pikeun ngatur manajemén asét

Manajemén asét aman

Téknologi blockchain, manajemén sajarah transaksi
Sistem kaamanan bursa ageung
BUKU API BUKA

Indit ka saha waé, generasi untung tinggi

Generasi kauntungan anu hadé pikeun sadayana

Pilihan résiko langsung
Ibukota alit, kamungkinan balik tinggi
Ibukota anu luhur, manajemén résiko sareng kauntungan stabil

Pindah ka sistem jalanan adil

Sistem tapak anu pantes

Sadayana ngamimitian dina kaayaan anu sami
Kompetisi Kaahlian Pribadi Personal VS
Sistem peringkat téknologi blockchain

Waktos investasi 30 menit! Hasilna dua kali!

Sistem perdagangan adil sareng ranking nganggo téknologi blockchain, ijol-ijolan investasi pribadi pribadi sareng pertukaran pribadi
365 일
24 시간
Mulih tinggi

Inovasi paradigma kauangan
Pertempuran Perdagangan

Lingkungan dagang optimal
Antarbeungeut anu cocog sareng mesin pengikat kinerja tinggi
Dagangan gancang sareng akurat

Sistem dagang 24-jam
Dioptimalkeun pikeun PC ogé sélulér,
Dagang sing gampang tur gampang iraha waé, di mana waé

  • Ngirangan waktos kanggo kauntungan
    Ngaleupaskeun maksimal

  • Nguntungkeun nguntungkeun di pasar biruang
    Resep rasio leungitna anjeun sorangan

  • Institusi sareng kakuatanana
    Persaingan investasi net individu

Platform Perdagangan Trading

Platform investasi konsep anyar nganggo téknologi blockchain

Dagang-kawas dagang

Antarbeungeut immersive
Urang ngarencanakeun pikeun masihan pangguna perasaan maén strategi simulasi game. Di hareup, rupa-rupa token tiasa dianggo pikeun ngagaleuh sareng nganggo fungsi anu mangpaat pikeun dagang.

API kabuka

Ngagunakeun Open API bursa ageung
Beda sareng jasa investasi tradisional tradisional, jasa perang dagang ngamangpaatkeun Open API bursa cryptocurrency nyata pikeun nganggo tanda petik waktos sareng kecairan.

Aturan Game Gratis

Peraturan perang ditangtukeun ku pangguna
Sagala aturan perang tina jasa Pertempuran Trading diputus ku pangguna. Pangguna mutuskeun aturan kaluar tina aturan anu diatur ku perusahaan. Urang bakal ngalaksanakeun perang padagangan di antawis para pengguna ngariung dumasar kana aturan anu anjeun parantos sorangan. Teu aya anu teu satuju yén pamaké pikeun hasil sareng dividen.

Tandha TBet

Nganggo barang kaulinan
Rupa-rupa token panginten diperyogikeun pikeun nyiptakeun ruangan perang, sareng sababaraha hadiah anu mayar kanggo anggota anu nyiptakeun ruangan perang. Rupa-rupa mini kaulinan bakal diluncurkeun dina jasa partisipasi mini-game. Mini kaulinan mangrupikeun kaulinan probabilistik sareng bakal nganggo rupa-rupa token pikeun ilubiung.

Sistim dipercaya sareng téknologi

Maju kaanggotaan acara (30 tokén TBET)

Inpormasi Pertempuran Perdagangan

Pertempuran Perangan Berita Teras, Nyaho-kumaha, Berita, Komunitas Pedagang