Sistemi i investimeve financiare të epokës së re

Trading Battle Net .com është një bashkësi tregtare e njohurive, azhurnimeve dhe lajmeve tregtare.
Shkoni në kohën e fitimit të shpejtë

Koha e shpejtë e kthesës

Koha e betejës, fitimi, shuma e humbjes mund të zgjidhen
Të paktën 30 minuta, fitimi 50% mund të realizohet
Sistemi automatik i depozitimit dhe tërheqjes

Shkoni për të siguruar menaxhimin e pasurive

Menaxhimi i sigurt i pasurive

Teknologji blockchain, menaxhimi i historisë së transaksioneve
Sistemi i madh i sigurisë së shkëmbimit
Hapi i Hapur API

Shkoni te kushdo, gjenerim i fitimit të lartë

Prodhim i lartë fitimi për të gjithë

Përzgjedhja e drejtpërdrejtë e rrezikut
Kapital i vogël, kthim i lartë i mundshëm
Kapitali i lartë, administrimi i rrezikut dhe fitimet e qëndrueshme

Shkoni në sistemin e rregullimit të drejtë

Sistemi i rregullimit të drejtë

Të gjitha fillojnë në të njëjtat kushte
Konkurrenca personale e aftësive personale VS
Sistemi i renditjes së teknologjisë së blockchain

Koha e investimit 30 minuta! Rendimenti është dyfishuar!

Sistemi i tregtimit të drejtë dhe renditja duke përdorur teknologjinë blockchain, individuale të pastër individuale kundrejt shkëmbimit të investimeve individuale
365 일
24 시간
Kthime të larta

Risia e paradigmës financiare
Beteja tregtare

Mjedisi optimal i tregtimit
Me ndërfaqe të përshtatshme dhe motor fiksues të performancës së lartë
Tregtim i shpejtë dhe i saktë

Sistemi i tregtimit 24-orësh
Optimizuar për PC, si dhe celular,
Tregtim i lehtë dhe i përshtatshëm në çdo kohë, në çdo vend

  • Reduktuar kohën për fitim
    Maksimumi i kthimeve

  • Fitimprurës në tregun e ariut
    Zgjedhni raportin tuaj të humbjes

  • Institucional dhe i pafuqishëm
    Konkurrenca individuale ndaj investimeve neto individuale

Platforma e Betejës Tregtare

Platformë e re e investimeve të konceptit duke përdorur teknologjinë blockchain

Tregtim i ngjashëm me lojën

Ndërfaqe shumë e thellë
Ne planifikojmë t'u japim përdoruesve ndjenjën e lojës së një strategjie të lojës. Në të ardhmen, shenja të ndryshme mund të përdoren për të blerë dhe përdorur funksione të dobishme për tregti.

API HAPUR

Përdorimi i API-së së hapur të shkëmbimeve të mëdha
Për dallim nga shërbimi ekzistues i investimeve të simulimit virtual, shërbimi i betejës tregtare përdor API-në e hapur të shkëmbimit të cryptocurrency të vërtetë dhe përdor kuotat në kohë reale dhe likuiditetin ashtu siç është.

Rregullat e lojës falas

Rregullat e betejës të përcaktuara nga përdoruesi
Të gjitha rregullat e betejës së shërbimit të Betejës Tregtare vendosen nga përdoruesi. Përdoruesi vendos rregullat jashtë rregullave të përcaktuara nga kompania. Ne do të zhvillojmë një betejë tregtare midis përdoruesve të mbledhur sipas rregullave që ju vendosni vetë. Nuk ka asnjë mosmarrëveshje të përdoruesit mbi rezultatet dhe dividentët.

Shenjë TB

Përdorimi i artikujve në lojë
Mund të kërkohen shenja të ndryshme për të krijuar një dhomë beteje dhe një sasi e caktuar shpërblimesh u paguhen anëtarëve që krijojnë dhomën e betejës. Mini-lojëra të ndryshme do të lansohen në shërbimin e pjesëmarrjes në mini-lojë. Mini-lojë është një lojë probabiliste dhe do të përdorë argumente të ndryshme për të marrë pjesë.

Sistemi dhe teknologjia e besueshme

Ngjarje paraprake e anëtarësimit (30 shenja TBET)

Informacione për Betejën e Tregtimit

Beteja e Tregtisë Lajmet e fundit, Know-how, Lajmet, Tregtar i Komunitetit