Нов ера систем на финансиски инвестиции

Трговија битката Net.com е трговска заедница со разбојни знаења, ажурирања и новости.
Одете на брзо време на профит

Брзо време на пресврт

Може да се избере време на битка, профит, загуба
Најмалку 30 минути може да се оствари 50% профит
Брз систем за автоматско депонирање и повлекување

Одете на безбедно управување со средства

Безбедно управување со средства

Blockchain технологија, управување со историја на трансакции
Голем систем за безбедност на размена
ОТВОРИ АПИ шема

Одете кај некој, генерација со висок профит

Генерирање на висок профит за секого

Директен избор на ризик
Мал капитал, можно е висок поврат
Висок капитал, управување со ризик и стабилна добивка

Одете на фер систем за движење

Систем на фер нога

Сите започнуваат под исти услови
Конкуренција за лични VS лични вештини
Систем за рангирање на технологија blockchain

Време на инвестирање 30 минути! Приносот е двојно зголемен!

Фер систем за трговија и рангирање со користење blockchain технологија, чиста индивидуа наспроти индивидуална размена на инвестиции
365 일
24 време
Високи се враќа

Иновации за финансиска парадигма
Трговија битка

Оптимално опкружување за тргување
Со удобен интерфејс и мотор за прицврстување со високи перформанси
Брза и точна трговија

24-часовен трговски систем
Оптимизиран за компјутер, како и за мобилен,
Лесно и удобно тргување во кое било време, каде било

  • Намалено време за профит
    Максимизирајте ги приносите

  • Профитабилен на пазарот на мечки
    Одберете го вашиот сопствен сооднос на загуба

  • Институционален и немоќен
    Индивидуална против индивидуална конкуренција за нето-инвестиција

Платформа за тргување со битки

Нова концептна платформа за инвестиции со користење blockchain технологија

Трговија слична на играта

Силно нуркачки интерфејс
Планираме да им дадеме на корисниците чувство дека играат стратешка игра за симулација. Во иднина, разни токени можат да се користат за купување и употреба на корисни функции за тргување. </s>avkanî

ОТВОРЕН АПИ

Користење на отворен API на големи размени
За разлика од постојната услуга за инвестирање во виртуелна симулација, услугата за борба со тргување користи отворен API на вистинската размена на cryptocurrency и користи цитати и ликвидност во реално време, како што е.

Правила за бесплатна игра

Правилни правила утврдени од корисникот
Сите борбени правила на услугата за борба против тргување ги решава корисникот. Корисникот одлучува правилата надвор од правилата утврдени од компанијата. Ние спроведуваме трговски битки меѓу корисниците собрани според правилата што сме ги решиле. Не постои несогласување на корисниците околу резултатите и дивидендите.

TBet знак

Користење на предмети во игра
Може да бидат потребни разни токени за да се создаде соба за борба и одредена сума на награди им се плаќа на членовите кои ја создаваат битката. Различни мини-игри ќе бидат лансирани во услугата за учество во мини-игри. Мини-играта е веројатна игра и ќе се користат разни токени за учество.

Сигурен систем и технологија

Авансен настан за членство (30 токени за ТБЕТ)

Информации за трговија со битки

Трговија битка Најнови вести, know-how, новости, трговска заедница