Sistem investasi finansial anyar

Trading Battle Net.com minangka komunitas dagang babagan pengetahuan, nganyari, lan berita.
Menyang wektu bathi cepet

Wektu turnaround cepet

Wektu perang, bathi, jumlah rugi bisa dipilih
Paling ora 30 menit, 50% bathi bisa diwujudake
Sistem simpenan otomatis lan mundur total

Bukak kanggo ngurus manajemen aset

Manajemen aset aman

Teknologi blockchain, manajemen sejarah transaksi
Sistem keamanan pertukaran gedhe
Chart API sing kabuka

Menyang sapa wae, generasi untung sing akeh

Generasi untung dhuwur kanggo kabeh wong

Pilihan risiko langsung
Ibukutha cilik, ngasilake dhuwur
Ibukutha, manajemen risiko lan bathi stabil

Menyang sistem undakan sing adil

Sistem treading sing adil

Kabeh diwiwiti ing kahanan sing padha
Kompetisi Kemahiran Pribadi VS pribadi
Sistem peringkat teknologi blockchain

Wektu investasi 30 menit! Hasil kasebut tikel kaping pindho!

Sistem perdagangan lan peringkat sing adil nggunakake teknologi blockchain, ijol-ijolan investasi individu murni
365 일
24 Waktu
Dhuwur ngasilake

Inovasi paradigma finansial
Pertempuran Trading

Lingkungan dagang sing optimal
Kanthi antarmuka sing trep lan mesin pengikat kinerja sing dhuwur
Dagang sing cepet lan akurat

Sistem dagang 24 jam
Optimized kanggo PC uga mobile,
Dagang sing gampang lan gampang kapan wae, ing endi wae

  • Suda wektu kanggo bathi
    Ngoptimalake ngasilake

  • Mupangate ing pasar bear
    Pilih rasio kerugian dhewe

  • Institusi lan tanpa daya
    Persaingan investasi net individu lan individu

Platform Pertempuran Trading

Platform investasi konsep anyar nggunakake teknologi blockchain

Dagang kaya game

Antarmuka banget immersive
Kita ngrancang menehi pangguna kanggo muter game simulasi strategi. Ing ngarep, macem-macem token bisa digunakake kanggo tuku lan nggunakake fungsi sing migunani kanggo dagang.

API mbukak

Nggunakake Open API saka ijol-ijolan gedhe
Ora kaya layanan investasi simulasi virtual sing ana, layanan perang dagang nggunakake Open Exchange ijol-ijolan cryptocurrency nyata lan nggunakake kuotasi lan likuid wektu nyata.

Peraturan Game Gratis

Peraturan perang sing ditemtokake pangguna
Kabeh aturan perang layanan Pertempuran Trading diputus pangguna. Pangguna nemtokake aturan sing ora ana ing aturan sing ditetepake dening perusahaan. Kita bakal nganakake perang dagang ing antarane pangguna sing dikumpulake miturut aturan sing sampeyan aturake dhewe. Ora ana perselisihan pangguna babagan asil lan dividen.

Tandha TBet

Nggunakake item ing-game
Macem-macem token bisa dibutuhake kanggo nggawe ruangan paprangan, lan entuk hadiah tartamtu kanggo anggota sing nggawe ruang perang. Macem-macem game mini bakal diluncurake ing layanan partisipasi mini-game. Game mini minangka game probabilistik lan nggunakake macem-macem token kanggo melu.

Sistem lan teknologi sing bisa dipercaya

Acara keanggotaan maju (30 token TBET)

Informasi Peperangan Trading

Dagang Paling Anyar, Katrangan, Berita, Komunitas Pedagang